Wie zijn wij?

Heeft u een probleem aan uw auto wat verholpen moet worden?


 

Opgestart in
juni 1997

Dijkgarage is een allround garagebedrijf waarbij ik, Ronald van Dijk, de eigenaar ben. Het bedrijf is opgestart in 1997 en is direct vanaf het begin aangesloten bij de BOVAG.

 


Naast veel kennis en ervaring beschikken we ook over alle benodigde diploma's en certificaten voor o.a. reparatie aan aircosystemen en LPG-installaties. U kunt bij ons terecht voor APK controles, reparaties en schadewerk.

Vanaf de allereerste dag werk ik samen met Frans Pieters, onze plaatwerker en spuiter. Daarmee kunt u bij ons ook altijd terecht voor uw schadeherstel.

In onze werkplaats wordt gewerkt met milieuvriendelijke materialen en lakken. Frans zorgt voor optimaal schadeherstel en is daarnaast ook een volwaardig monteur. 

Auto
uitlezen

Ook zijn wij in het bezit van uitleesapparatuur waarmee we vele automerken kunnen uitlezen, storingen kunnen zoeken of systemen kunnen resetten. Het zoeken van storingen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden geworden.

 

Bij Dijkgarage kunt u terecht voor persoonlijke service en uitstekend vakmanschap

Het repareren en onderhouden van auto's is onze passie en we streven ernaar om u weer met een tevreden gevoel in uw auto te laten vertrekken. We voeren al onze werkzaamheden in eigen beheer uit en spreken duidelijk met u af welke werkzaamheden we aan uw auto uitvoeren. Wanneer er tijdens de reparatie blijkt dat er ook andere werkzaamheden aan uw auto gedaan moeten worden, zullen wij altijd eerst telefonisch contact opnemen voordat wij overgaan tot reparatie.